Valikko Sulje

KRIS Tampere ry

Seuraa viestintää facebookissa, verkkosivuilla, sähköpostissa ja whatsapp -ryhmissä

KRIS YHTEYSTIEDOT

KRIS-Tampereen toimintakeskus Hatanpään valtatie 34 D 33100 

Päivystys p. 050 4353127

TOIMINNANJOHTAJA

Päivi Peltola

p. 045 8737 477

paivi.peltola@kris.fi

TOIMINTAKESKUSVASTAAVA

Pete Nylund:

p.045 349 3564  

pete.nylund@kris.fi

VANKILATYÖ

Vankilatyön koordinaattori 

Markku Ollikainen

p. 050 3741 282

markku.ollikainen@kris.fi

PERHETYÖ

Perhetyön koordinaattori

Leena Uhtakari

p. 050 465 4295

leena.uhtakari@kris.fi

VAPAAEHTOISTOIMINTA

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori:

Reetta Alenius

p. 045 807 0261

reetta.alenius@kris.fi

OHJAAJAT

Tapani Saavalainen

p. 050 4760 046

tapani.saavalainen@kris.fi

Aukioloajat: arkisin klo 10-16 sekä 24.6 alkaen parillisten viikkojen Keskiviikot 10-18

ilmoitamme muutoksista FB:ssä ja sähköpostilla.

Näin etätyö aikana pidämme  Teams ryhmiä! Voit liittyä mukaan alla olevista linkeistä.

20200303_194702

LINKKI

Vuosikokous 2020 esityslista

Aukioloajat: arkisin klo 10-16 sekä 24.6 alkaen parillisten viikkojen Keskiviikot 10-18

 

HUOM. Vain terveenä paikalle! 


Linkki: Harrastakotona.fi


Linkki: KRIS LÄHELLÄ! 


DIGI EI OLE MÖRKÖ!

Tarvitsetko apua puhelimen, padin, tietokoneen tai muun digilaitteen käytössä. Onko netissä käyminen hankalaa? Tuntuuko sovellusten käyttäminen mahdottomalta? Lomakkeiden täyttö ärsyttää? Arjessa jo muutenkin haastetta ja pitäisi vielä opetella jotain ihme appeja, facee, ping pongia ja ding dongia käyttään?

Ei hätää! Digikaveri voi olla avuksesi. ASPA-säätiön koulutuksen käynyt KRIS-vertainen voi olla sinun tukena ja apuna.

Opastamme myös videokeskusteluiden pariin.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse Puh. 041 318 1594 / Juri


Keskusteluryhmät  

Toimii Teamsissa vielä!

Tervetuloa kuitenkin keskusteluryhmiin Teamsin kautta:

Aamurinki ma-pe klo 10.15.

Keskusteluryhmä ti  klo 13.00

KRIS Basic -keskusteluryhmä ke klo 13.00

Jos haluat osallistua, lähetä sähköpostiosoitteesi Petelle (pete.nylund@kris.fi) niin hän lähettää kutsun sähköpostiisi. Jos tarvitset tukea keskusteluryhmiin osallistuaksesi, soita Pete Nylund (044 9838768) tai Tapanille (050 4760 046).

Koronapäiväkirja by Niina

Olin helpottunut kun kalenteri tyhjeni ja jouduin pysähtymään. Tajusin, että minulla oli aivan liikaa menoja ja liian vähän aikaa itselleni. Minulle on nyt muodostunut uudet rutiinit. Ulkoilen enemmän, syön säännöllisemmin ja melkeinpä kaikki hoituu netissä. Vaikka KRISin toimintakeskus suljettiin, toiminta ei lakannut. Meille järjestetään aamukokoukset, keskusteluryhmät yms. Teams-sovelluksella. Myös jooga järjestyy Zoom-sovelluksen kautta. Olen onnellinen, että tämä koronatilanne tuli nyt, eikä vuosi sitten. Nyt minulla on jo tietynlainen varmuus raittiudestani ja minulla on ympärilläni iso tukiverkosto, joka koostuu KRISiläisistä ja muista toipuvista. Arki koostuu KRISin nettiryhmistä, ulkoilusta ja kotijumpasta. Käyn myös NA ja AA ryhmissä 3-4 kertaa viikossa. Onneksi muutama ryhmä on pitänyt ovensa auki. Meillä on myös KRISin ulkoilukaverit-ryhmä, josta saa jonkun kaveriksi vaikka Pispalan portaisiin.

Olen ollut kiitollisempi kodistani ja raittiudestani kuin ennen. Tämä tilanne on saanut minut tajuamaan kuinka huonosti asiat ovat tällä hetkellä huumeiden käyttäjillä ja asunnottomilla. Onneksi tilanne ei vaikuta omaan rahatilanteeseeni koska sitä ei paljon ole muutenkaan. Mutta onneksi on koti ja ruokaa. Monen yrittäjän ja työntekijän elämään tämä vaikuttaa paljon. Sekä niiden ihmisten, joiden lapset ovat kotikoulussa. Tämä kotona oleminen on varmasti helpompaa meille vankilataustaisille kuin muille. Vankilassa on tottunut tylsyyteen ja joutunut olemaan oman päänsä kanssa. Kotona on kuitenkin enemmän tekemistä kuin vankilassa.

Haluan lähettää voimia kaikille vangeille tämän tilanteen keskelle. KRISin ruokapankki onneksi jatkaa toimintaansa ja moni saa apua sieltä. Käyn maanantaina ja keskiviikkona jakamassa ruokaa Markun kanssa ihmisten alaoville. Ruoka tulee monelle tarpeeseen – opiskelijat ovat saaneet ruoan koululta sekä monet kuntouttavan työtoiminnan kautta. Tällaisena aikana tajuaa kuinka tärkeä KRISin porukka on. Ketään ei jätetä ja kaikkia tuetaan. Kiitos että saamme tukea teiltä. Tästäkin selvitään yhdessä. Odotan, että toimintakeskus aukeaa tämän tilanteen jälkeen, niin pääsen halaamaan teitä kaikkia.

Niina