KRIS

”..useimmilla meillä on jokin kosketus, läheinen tai kaukaisempi, ihmisestä, jota ei läheisten tai yhteiskunnan tukitoimet ole kyenneet auttamaan. Perheet ovat olleet toivottomia ja läheisten hyväksikäyttö on saattanut olla raskasta, useiden hoitojen jälkeen on usein päädytty vankilaan. KRIS on vertaistukeen perustuva yhdistys, missä henkilöt ovat itse läpikäyneet pitkän ja vaivalloisen muutosprosessin. He tietävät mistä on kysymys ja haluavat rohkaista ja antaa keinoja, miten päästä muutosprosessiin kiinni, irtaantua päihteistä ja rikoksiin altistavasta elämäntavasta. Heillä on kokemusosaamista auttaa heitä jotka eivät vielä jaksa uskoa itseensä ja yhteiskuntaan. KRIS motto onkin ”Muutos on mahdollinen”. Motto perustuu henkilökohtaiseen kokemukseen, jota KRIS- jäsenet jakavat muutosta kaipaaville.”

1 thought on “KRIS”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *